Voorwaarden

imageBetaling:
U kunt betalen door middel van:

– Via iDEAL. Onze iDEAL betalingen gaan via Mollie BV, sms & betaaldiensten.
– Bank overschrijving op rekening van SinterklaasBeilen, Rabobank 1033.22.558.
– Contante betaling bij afhalen van de bestelling. (In overleg)

Wij houden de bestelling gedurende zeven dagen voor u vast. Mocht de betaling dan niet binnen zijn, volgt er een (herinnerings) e-mail. Wanneer wij binnen 24 uur geen reactie ontvangen, worden de producten weer te koop aangeboden op de website.

Afhalen:
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen. Woont u in de omgeving van Beilen, dan kunt u, op afspraak, uw bestelling afhalen.

Prijzen:
Alle opgegeven prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en incl. verzendkosten.

Annuleren:
U kunt de bestelling binnen 24 uur annuleren. Hiervoor stuurt u een mailtje met uw naam, adres, en bestelgegevens naar: info@sinterklaasbeilen.nl

Levering:
Levering vindt pas plaats na volledige betaling van de goederen.
Na ontvangst van de betaling worden de goederen binnen 2 werkdagen verzonden. Tenzij anders is afgesproken. SinterklaasBeilen verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van goederen om de kans op schade tot een minimum te beperken.

Retourzenden:
Alle artikelen (mits in de oorspronkelijke staat met alle labels eraan bevestigd) kunnen geruild of geretourneerd worden binnen 7 dagen na ontvangst. U moet wel de goederen deugdelijk verpakken en voorzien van een briefje met de bestelgegevens en e-mailadres, voldoende gefrankeerd terug sturen naar: (adres krijgt u via de mail) SinterklaasBeilen accepteert NOOIT ongefrankeerde zendingen. Na ontvangst zullen vervangende artikelen worden opgestuurd,danwel geld worden terug gestort. De verzendkosten komen altijd voor rekening van de klant. De klant blijft tot ontvangst van de goederen verantwoordelijk voor deze goederen.

Aansprakelijkheid:
SinterklaasBeilen is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant.
SinterklaasBeilen is niet verantwoordelijk voor type-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Wanneer zich dit voordoet zal de prijs door SinterklaasBeilen worden aangepast.

Privacy:
De door uw verstrekte gegevens worden uitsluitend voor onze bedrijfsvoering gebruikt en nooit verstrekt aan derden. Met uitzondering van TNT-Post ten behoeve van de aflevering van de bestelling.